Monte Plus - zgłoszenie













Na TRND do 13 marca można zgłaszać się do projektu Monte Plus.

W projekcie jest aż 3000 miejsc, wystarczy być zarejestrowanym na Trnd,

odpowiedzieć na kilka pytań i czekać aż wybiorą nas do testowania.







6 komentarzy:

  1. A my już próbowaliśmy Monte Plus. Moim dzieciom najbardziej smakuje karmel, mi osobiście czekolada :-) Zdania wśród znajomych są również podzielone. każdy ma swój ulubiony smak :-). Zapraszam również na bloga martaprobuje.blogspot.com. tam tez jest relacja z testowania :-)
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. Właśnie mi się pofarciło i testuje nowe Monte Plus. Dobrze znany z dzieciństwa smak Monte wzbokacony pysznymi sosami :) karmel, czekolada... strzał w 10. Gorąco polecam wszystkim smakoszą : D

    OdpowiedzUsuń
  3. Pyszny deser mleczny monte plus który jest dostępny w dwóch wariantach smakowych z sosem karmelowym i sosem czekoladowym, to świetna przekąska zarówno dla dzieci jak i dorosłych jest bardzo smaczny i pożywny, doskonale sprawdza się jako dodatek do śniadania i nie tylko. Jeżeli ktoś ceni sobie wyśmienity smak i zawarty skład deseru monte plus to jest coś dla niego. ‪#MontePlusMagia

    OdpowiedzUsuń
  4. monte jest pyszne udalo mi sie dostac do projektu i testowac obledne monte

    OdpowiedzUsuń
  5. Aktualnie jestem na etapie testowania Monte Plus (dzięki kampanii w TRND) i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Dodatkowy sos fajnie podkręca smak Monte sprawiając, że jest on jeszcze bardziej intensywny i wyrazisty. Zdania na temat wyboru wersji smakowej (czy to karmelowej czy czekoladowej) wśród moich znajmych i przyjaciól były podzielone bo zarówno jedna jak i druga opcja znalazła swoich zagorzałych zwolenników. Dla mnie Monte sposób na słodką przyjemność, która mogę mieć przy sobie w każdych okolicznościach.

    OdpowiedzUsuń
  6. Gratuluję możliwości wzięcia udziału w testowaniu i witam współ-testującego :). Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Uwielbiam karmel, smak ma wyśmienity. Fajnie, że powstała alternatywa w postaci wersji z dodatkową czekoladą. Czekolada przedłuża intensywność brązowej warstwy pod puszystą kołderką warstwy białej. Smak nie do podrobienia!

    OdpowiedzUsuń