Praliny Mieszko Magnifique to pyszne czekoladki które wewnątrz wypełnione
są nadzieniem, które delikatnie rozpływa się w ustach.
W pudełeczku znajdziemy 14 pralin aż w pięciu nietypowych smakach, dlatego
każdy znajdzie coś dla siebie.
Wizualnie praliny jak i opakowanie prezentują się bardzo stylowo, elegancko co
wyróżnia je od innych czekoladek.
- Coconut Blanc- delikatną, kokosową pralinkę oblaną czekoladą, ozdobioną eleganckim złotym wzorem.
- Toffee Pleasure- pralinkę z płynnym toffi i solą morska, oblaną ciemną czekoladą
- Double Chocolate- czekoladkę kryjącą w sobie rozgrzewające połączenie kremowej czekolady i chilli.
- Nougat Gianduia- wykwintną czekoladę z nadzienie z orzechów laskowych.
- Strawberry Champagne- pralinka w białej czekoladzie łącząca w sobie smak sylwestrowego szampana i truskawek.
Po spróbowaniu każdego smaku, najlepszą czekoladką jak dla mnie okazała
się Nougat Gianduia- pralina z nadzieniem orzechów laskowych.
Praliny Mieszko Magnifique sprawdzą się idealnie jako słodki podarunek dla
kogoś bliskiego. Polecam
Informacje o wartości odżywczej:
wartość energetyczna | 2.158kJ/517 kcal |
tłuszcz | 30 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
węglowodany | 55 g |
w tym cukry | 50 g |
białko | 5,4 g |
sól | 0,09 g |
Składniki produktu:czekolada (37%) - [miazga kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz mleczny, stabilizator: E 492, emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; aromat], czekolada biała (17%) - [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), naturalny aromat waniliowy], cukier, czekolada (5%) - [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, masłosz, sal, ziarno owocu mango) w zmiennych proporcjach, tłuszcz mleczny, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; aromat], czekolada mleczna (4%) - [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; aromat], wiórki kokosowe (4,7%) - (zawierają siarczyny), syrop glukozowy, śmietanka kremowa, czekoladagianduja (3%) - [cukier, orzechy laskowe (30%), miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi)], tłuszcz roślinny (palmowy, z ziarna palmy, masłosz), mleko zagęszczone niesłodzone (1,2%), substancje utrzymujące wilgoć: glicerol, sorbitole, mleko zagęszczone słodzone (0,9%) - (mleko, cukier), posypka marcepanowa - [cukier,migdały, tłuszcz roślinny (palmowy), stabilizator: E 420, substancja zagęszczająca: E 415, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: E 172], mleko w proszku odtłuszczone, glukoza krystaliczna, śmietanka w proszku, masło, alkohol etylowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromaty, winiak Marc de Champagne (0,1%), kakao, częściowo odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi), E 476, stabilizatory: inwertaza, witamina C, wodorowęglan sodu, sól morska (0,03%), substancja konserwująca: sorbinian potasu, sól, tłuszczmleczny, tłuszcz kakaowy, naturalny aromat truskawkowy z innymi naturalnymi aromatami, koncentrat soku czarnego bzu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwniki: E 100, E 171, Czekolada - masa kakaowa minimum 57%., Czekolada - masa kakaowa minimum 41%., Czekolada mleczna - masa kakaowa minimum 25%., Czekolada gianduja - masa kakaowa minimum 32%., Czekolada oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu
Cena: ok. 20 zł za 188 g
Producent: Mieszko
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz